Форма для сирної паски на 1 кг (велика)
65 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (50) 251-03-53менеджер
Сирна паска — це сир з вершками або сметаною, спресований у вигляді усіченої піраміди.
Конструкція форми представляє собою розбірну модель, стінки якої з'єднуються за допомогою кліпс. Виріб легко від'єднується від готової паски. Форма розрахована на багаторазове використання.
До форми додається рецепт для приготування сирної паски.
За допомогою цієї форми можна виготовляти сирні паски вагою 1 кг.
Розміри форми:
- висота - 16,5 см;
- сторона верхнього "квадрата" - 4 см;
- сторона нижнього "квадрата" - 11 см.
Як використовувати форму для паски?
1. Зібрати форму для паски з 4 частин і перевернути її. Поставити в миску, вистелити марлею так, щоб звисаючі краї були приблизно рівні основи форми.
2. Викласти приготований сир для паски у форму, закрити марлею, поставити прес (наприклад, тарілку) і прибрати в холодильник на 10-12 годин.
3. Розгорнути марлю на основі і перевернути на плоске блюдо. Прес зняти. Потягнувши за марлю, акуратно вийняти паску на блюдо і прикрасити.
- Ціна: 65 ₴