Сахарная пудра Віко Банзай 500г
49 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (50) 251-03-53менеджер
Цукрова пудра — розмелені подрібнені цукрові кристали, які використовуються переважно в кондитерській промисловості та в домашній кулінарії для прикрашування кондитерських виробів.
Цукрову пудру називають також кондитерською пудрою.
Цукрова пудра — тонша форма цукрового піску.
Для виробництва цукрової пудри кристалічний цукор подрібнюють настільки дрібно, що окремі кристали не видно неозброєним оком. Цукрова пудра здається білим порошком, позаяк подрібнені кристали цукру викликають багаторазове заломлення світла.
Виробництво цукрової пудри здійснюється за допомогою механічного розмелювання кристалів цукру на ударно-відбивальних млинах.
Цукрова пудра виробляється трьох сортів залежно від тонкості помелу. У домашній кулінарії використовується цукрова пудра найтоншого помелу, саме цей сорт цукрової пудри надходить у роздрібну продаж. Два інші сорти цукрової пудри використовуються в кондитерській промисловості.
Цукрова пудра необхідна для виробництва глазурі, збивання вершків і яєць, приготування коктейлів і прохолодних напоїв, оздоблення кондитерських виробів.
Дрібного помелу рекомендована для використання під час виготовлення цукрової пасти (мастики). а також глазурі для медових пряників
- Ціна: 49 ₴