Борошно з м'яких сортів пшениці типу 0 Манітоба Farina di frumento tenero tipo 0
Борошно має підвищений вміст мінералів і білків. Тісто з цього борошна чудово розтягується й має гарну еластичність. Підходить для якісної дріжджової випічки. Ідеальна для приготування великодніх кулічів, італійських Паннетоне, бісквітів.
Вологість: 15%
Зольність: 0,65%
Клейковина: 13,5%
Час дріжджування: 18-22 години
Сила W: 400-440
Показник еластичності та тягучості (P/L): 0.65-0.8
Показник здатності вбирати воду (А): 70-72%
Виробник: SpA Societa' di Macinazione, Италия
Назва борошна походить від назви Народного племені та провінції в Канаді, де традиційно вирощується цей сорт пшениці з високим вмістом глютену. Це дуже сильний тип борошна. Борошно Манітоба дає змогу робити довгі розстібки тіста, до 15 годин.
Борошно Манітоба застосовується під час приготування випічки, що вимагає тривалого підняття тіста. З цього борошна виходять чудові італійські коржі, смачний хліб, а також чудові піци, круасани, пончики та багато іншого.
Це борошно, як дуже сильне, можна змішувати з іншими менш сильними.
Товар продається на вагу (заводське паковання — багатошаровий паперовий мішок 25 кг)
Основні | |
---|---|
Виробник | Tenero |
- Ціна: 50 ₴