Шоколадна глазур Kiron whitewhiteA — це лауринова кондитерська глазур у формі дисків. Вона є замінником білого шоколаду. Використовується для глазурування кондитерських виробів, виготовлення шоколадного декору. Шоколадна глазур Kiron whitewhiteA може також використовуватися для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, капкейків та інших десертів.
Шоколадну глазур Kiron whitewhiteA можна додавати в мастику для ліплення.
Цей різновид шоколаду має підвищену в'язкість (понад 2800mPax) і високу рідкість, а також смак середньої інтенсивності. Не вимагає темперування. Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
- Ціна: 35 ₴