Глазур являє собою диски з приємним смаком і глянсовим блиском,
Прекрасно підходить для покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.
глазур проста та зручна у використанні;
не вимагає темперування;
має високі органолептичні показники;
з різними ароматами та смаковими якостями;
стійка до окиснення;
швидко остигає;
забезпечує тривалу збереження готового продукту.
Склад цукор, негідрогенізовані рослинні жири, суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, емульгатор, барвник.
Харчова цінність у 100 г. продукту Жири г 37.0; Вуглеводи г 60.0; Білки г 2.2
Загальний вміст жиру 36-38%.
Рекомендації щодо роботи з глазур'ю:
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 °C.
Робоча температура — 30-35 °C.
Країна походження ІТАЛІЯ
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
- Ціна: 35 ₴