Мигдальне борошно 100 грамів
55 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (50) 251-03-53менеджер
мигдальне борошно виготовлене з очищеного мигдалю, тонкого помелу, кращої якості.
Мигдальне борошно використовують для приготування:
— Макарунс (macaroons) — французьке мигдальне печиво
-Бисквітів “Декуаз” і “Женуаз”,,
— Марципан — дуже смачного та корисного їстівного пластиліну (з нього роблять цукерки, начинки фігурки для прикрашання кондитерських виробів)
– Начинок для тістечок і пирогів.
Мигдаль містить різні мінерали, абсолютно необхідні для здоров'я я кісток. Кальцій, магній, марганець і фосфор беруть участь у підтримці міцності кісток. У насадження мигдалю міститься велика кількість жирної олії, білків і цукрів; є ферменти, вітаміни групи B, Е. У гіркому мигдалі виявлений глікозид амигдалін, < span> що надає ядрам гіркого смаку та мигдального запаху. Мигдаль є лідером із вмістом цинку.
Паковання: 100 г.
Виробник: США.
- Ціна: 55 ₴